Kolme pistettä jäi Lahteen

Lahden perjantai-illassa nähtiin vain yksi maali.

Pelicans-TPS 1–0 (1–0, 0–0, 0–0)

Turun Palloseuran viikko jatkui perjantaina Lahden Isku Areenalla, kun Pelicans isännöi mustavalkoisia. TPS lähti otteluun sarjataulukon piikkipaikalta kuuden pisteen turvin ja kauden kolmas voitto oli tähtäimessä.

Lahden illassa ensimmäistä maalia ei jouduttu odottamaan kauaa. Kotijoukkueen Jiri Smejkal pysäytti kellot ajassa 3.44 ja vei Pelicansin johtoon. Enempää täysosumia ei erässä nähty, vaikka Palloseuralle puhallettiin kolme rangaistusta. Smejkalin maalin seurauksena pukusuojiin siirryttiin ensimmäisen kerran numeroissa 1–0.

Maalit olivat tiukassa Isku Areenalla ja toinen erä piti numerot muuttumattomina. Toisen 20 minuuttisen aikana pöytäkirjaan merkittiin vain Joonas Jalvantin kahden minuutin jäähy huitomisesta. Toiselle erätauolle lähdettiin ensimmäisen erän tavoin tulostaulun näyttäessä lukemia 1–0.

Kolmas erä oli hyvin kahden ensimmäisen kaltainen, eikä pöytäkirjaan merkintöjä juuri rustattu. Kovasta kamppailupelaamisesta huolimatta perjantai-iltana ei tulostaululle enää lukemia vaihdettu ja ensimmäisessä erässä syntyneellä maalilla kotijoukkue Pelicans nappasi voiton.

Loppulukemat Lahden perjantai-illassa kirjattiin 1–0 ja kolme pistettä jäi Isku Areenalle. Palloseuran taistelu pisteistä jatkuu heti huomenna Gatorade Centerissä, kun Rauman Lukko saapuu vieraaksi.