Viikkoennakko: Kaksi tavoitetta

Runkosarjan toinen otteluviikko asettaa mittarin!

Liiga-kausi 2023-2024 alkoi viime viikolla voitokkaasti. Kaikista kolmesta ottelusta voitot ja vain yhtä vajaa täydet pisteet. Kauden avausottelu Jyväskylässä ratkaistiin jatkoajalla, mutta Hämeenlinnan perjantai-ilta ja lauantain kotiavaus päättyivät täyteen pistepottiin. Voitokkaan viime viikon ansiosta uuteen peliviikkoon lähdetään sarjataulukon piikkipaikalta!

Keskiviikkona voittoputkea pyritään jatkamaan Oulun Kärppien kustannuksella. Bussi kohti pohjoista lähti tiistaiaamuna kotikaukalon jäälle vedettyjen valmistavien luistintenpiirtojen jälkeen. Kiekko tippuu jäähän keskiviikkona kello 18.30 ja mitään ei tule ilmaiseksi.

Alkanut Liiga-kausi tuo mukanaan myös uudet tarinat ja tarinankertojat. Keskiviikkona suoratoistopalveluihin ilmestyvä Hunajacast kuljettaa narratiivit kolmen kirjaimen takaa luoksesi. Ensimmäisessä jaksossa vieraana itseoikeutetusti tähtihyökkääjä ja kova kalamies Petrus Palmu!

Viikko huipentuu jälleen lauantaina kotikaukalossa! Vastaan asettuu väkevästi kautensa aloittanut Tampereen Ilves ja ottelu tulee olemaan todellinen mittari. Kotiavauksessa Gatorade Centeriin oli saapunut 6677 silmäparia ja kotiyleisön tuki on kaikki kaikessa, kun lauantaina taistellaan pisteistä. Lauantaihin on vain kaksi tavoitetta; Voitto ja kotiavausta suurempi yleisömäärä!

Liput lauantain kotiotteluun voit ostaa TÄÄLTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit