Harjoituskauden voittoputkelle jatkoa

TPS pääsi harjoittelemaan alivoimapeliä.

HPK-TPS 1–2 (0-0, 0-1, 1-1)

Perjantaina Turun Palloseuran harjoituskausi jatkui vierasottelun merkeissä, kun mustavalkoiset matkustivat HPK:n vieraiksi Hämeenlinnaan. Viimeksi Palloseura pelasi viikko sitten kotona Gatorade Centerissä, voittaen Rauman Lukon voittomaalikilpailuun venyneessä harjoitusottelussa.

Ensimmäinen erä pelattiin tasaisissa merkeissä ja tilastomerkintöjä kirjattiin vain jäähyistä. Palloseura jäähytteli kahdesti, Kerho kertaalleen. Erätauolle siirryttiin 0–0-tasatilanteessa.

Ensimmäinen maali syntyi ajassa 22:09, kun Topias Haapanen onnistui alivoimalla, laukoen kiekon ohi kerhovahti Sami Rajaniemen. Palloseura pääsi harjoittelemaan alivoimapeliään toisessa erässä vielä kahdesti, eivätkä hämeenlinnalaiset onnistuneet maalinteossa. Kolmatta erää kohti siirryttiin vierasjoukkueen 0–1-johdossa.

Ottelun toinen maali syntyi ajassa 50:29, kun Markus Nurmi riisti kiekon sukunimikaimaltaan Petteri Nurmelta HPK:n puolustusalueella ja laukoi kiekon päättäväisesti maaliin. Filip Lindbergin nollapeli rikkoutui vain kolme sekuntia ennen päätössummeria, kun Juuso Hietanen onnistui maalinteossa HPK:n pelattua ilman maalivahtia. Loppulukemat turkulaisille 1–2.

Palloseura pelaa seuraavan kerran ensi viikon torstaina 31.8., kun Mestis-joukkue Kiekko-Espoo saapuu mustavalkoisten vieraaksi Gatorade Centeriin. Ilmaisen sisäänpääsyn otteluun tarjoaa RTV.