Viikko huipentuu TPS-turnaukseen!

TPS-turnauksessa luvassa ohjelmaa koko perheelle

Turun Palloseuran preseason jatkuu perjantaina ja lauantaina kotikaukalossa TPS-turnauksen merkeissä. 11.–12.8. Gatorade Centerissä pelattavassa turnauksessa esiintyvät kotijoukkue TPS:n lisäksi HPK, JYP sekä KalPa.

Perjantaina ovet aukeavat klo 14:00 ja ensimmäinen, HPK:n ja JYP:in välinen ottelu mitellään klo 15:00 alkaen. Kotijoukkue Turun Palloseura nähdään kaukalossa klo 18:30 alkaen Kuopion KalPaa vastaan. Ottelun alussa vietetään hiljainen hetki heinäkuun lopussa menehtyneen Timo ”Hire” Hirvosen muistolle. Hirvosen muistoa kunnioitetaan myös Palloseuran peliasussa.

Gatorade Centerin lounas palvelee Aura Loungessa perjantaina poikkeuksellisesti klo 16:00 asti. Perinteinen Locker Room Sale löytyy tuttuun tapaan Verifone Business Clubin tiloista. Locker Room Sale palvelee ensin kausikorttilaisia klo 16:00 alkaen ja kaikkia klo 16:30 alkaen.

Viime kesän tapaan myös tällä kertaa halukkailla kausikorttilaisilla on mahdollisuus päästä tutustumaan TPS:n pukuhuoneeseen perjantaina. Ohjatuille kierroksille mahtuu 60 nopeinta. Kierroksia järjestetään kuusi aikavälillä 14:00 – 15:30.

Lauantaina Gatorade Centerissä vietetään koko perheen päivää! Ovet aukeavat klo 12:30. Ensimmäisenä kaukalossa klo 13:30 kohtaavat KalPa sekä perjantain peliesitysten mukaan valikoituva vastustaja HPK tai JYP. Palloseura valtaa kaukalon klo 17:00 kohdaten, niin ikään perjantain peliesitysten mukaan valikoituvan vastustajan joukkueparista HPK tai JYP.

Perhepäivän teeman mukaisesti lastenmaailma on auki koko lauantain turnauspäivän. Hallilla Jore-karhun kanssa seikkailee myös Pihlajalinnan Kettu. Lauantaina Locker Room Sale jatkuu vielä jäljellä olevilla tuotteilla klo 13:00 alkaen.

Ottelun jälkeen hallin 3. kerroksen pääaulassa Liiga-joukkueen Meet&Greet, jossa joukkue jakaa nimmareita tunnin ajan. Kausikortista on myös tällöin etua, sillä kausikorttilaiset pääsevät tapaamaan joukkuetta ensimmäisenä.

Turnauspäivinä hallin kioskit ja Burger-ravintola palvelevat nälkäisiä. Katsomoravintolasta taas löydät Happy hour -hintaiset juomat koko turnauksen ajan.

Fölin linja 100 kuljettaa katsojia Gatorade Centeriin kumpanakin turnauspäivänä. Bussit kulkevat hallille kumpanakin päivänä 1h 20minuuttia ennen ottelun alkua ja hallilta keskustaan 45 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen.

Osta liput TPS-turnaukseen täältä! Kausikorttilaisena et lippua tarvitse, vaan olet oikeutettu vapaaseen pääsyyn kumpanakin turnauspäivänä. Jos sinulla ei ole vielä kausikorttia, niin viimeistään nyt on hyvä hetki suunnata kausikorttiostoksille täällä! Mikäli sinulla on ollut kausikortti jo viime kaudella, sama muovikortti aktivoidaan tälle kaudelle. Mikäli kortti on hävinnyt tai sen kanssa on ongelmia, suuntaa saapuessasi lipunmyynnin kausikorttipisteelle.

Turun Sanomat näyttää tilaajilleen kaikki ottelut suorina lähetyksinä Gatorade Centeristä osoitteessa ts.fi/katso. Lähetykset ovat katsottavissa myös tallenteina.

Nähdään viikonloppuna TPS-turnauksessa!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit