Tänään pelataan Raumalla!

Palloseura pelaa preseason-ottelunsa Turku-paidoissa

Jälleen on aika Rauman perinteisen Pitsiturnauksen. Turnauksessa TPS:n lisäksi pelaavat kotijoukkue Rauman Lukko, Porin Ässät, Lappeenrannan SaiPa, Vaasan Sport sekä Mestis-joukkue Helsingin Jokerit.

Palloseuran osalta päivän ottelut alkavat klo 11:15, kun vastaan luistelee SaiPa. Toisen kerran TPS nähdään kaukalossa klo 13:45 Vaasan Sportia vastaan. TPS:n loppupäivän aikataulun määrittää menestys kahdessa aiemmassa ottelussa. Loppuunmyydyn Pitsiturnauksen otteluita voit seurata myös Solidsportin välityksellä.

TPS:n pelaajisto Pitsiturnauksessa on seuraava:

Pitsiturnauksessa nähdään myös ensimmäistä kertaa TPS:n preseasonpeliasut. Palloseura pelaa kaikki preseason-ottelunsa Turku-paidoissa.

Pelipaita on ensimmäinen osa ”Ylpeydellä Turusta” -mallistoa. Paidoissa kaupunki on keskiössä ja yksityiskohtana pelinumerot seuraavat Turun kaupunginosien numeroita. Esimerkkinä Turun 21. kaupunginosa on Kupittaa ja kyseisen alueen kartta näkyy numerossa 21, Linus Fröbergin paidassa.

Paidat ovat myös ennakkotilattavissa TPS-Shopista. Paitojen toimitus aloitetaan syyskuun aikana. Ennakkotilaa omasi täältä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit