TPS solmi kaksi uutta pelaajasopimusta

Hyökkääjä Aidan Dudas ja puolustaja Paul DeNaples Turun Palloseuraan

TPS on tehnyt yksivuotiset sopimukset kanadalaisen Aidan Dudaksen ja yhdysvaltalaisen Paul DeNaplesin kanssa. DeNaplesin sopimukseen sisältyy kahden kuukauden koeaika.

23-vuotias Aidan Dudas liittyy joukkueeseen Los Angeles Kingsin organisaatiosta, jossa hän on pelannut AHL-joukkue Ontario Reignsin riveissä. Dudas on nuorten maailmanmestari vuodelta 2020.

– Aidan on sähäkkä ja hyvän laukauksen omaava laituri. Viimeiset kolme vuotta AHL:ssä ja kausi kaudelta hän on parantanut tehojaan. Kyseessä vasta 23-vuotias pelaaja joka tulee tepsiin hakemaan seuraavaa tasoa, toteaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

DeNaples siirtyy joukkueeseen NCAA-yliopistosarjasta jossa hän on pelannut viimeiset viisi kautta. Kaksi viimeisintä kautta hän on toiminut joukkueen kapteenina ja ennen sitä varakapteenina yhdessä Aarne Talvitien kanssa.

– Paul on monipuolinen rightin pakki, joka pelasi NCAA-sarjan läpi ja tavoittelee nyt ammattilaisuutta. Hän tuo leveyttä ja kilpailua meidän pakistoomme, toteaa Kallio.

Urheilujohtaja Rauli Urama näkee että joukkueen tilanne näyttää nyt hyvältä.

– Joukkue on nyt valmis siinä määrin kun tavoite oli tässä kohtaa ollakin. Seurataan toki markkinoita edelleen ja omaa tilannetta, reagoidaan resurssien sekä tarpeen mukaan.

TPS:n kausi alkaa harjoitusotteluiden merkeissä 4.8. pelattavassa Rauman Pitsiturnauksessa. Pelit kotikaukalossa aloittaa puolestaan 11. ja 12.8. pelattava TPS-turnaus. Liput turnaukseen täältä!

Kausikortilla pääset myös harjoituskauden kotiotteluihin. Kausikortin pääset ostamaan täältä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit