Casimir Jürgens Seuraan

Kaksinkertainen Suomen mestari Turun Palloseuraan.

Puolustaja Casimir Jürgens siirtyy Turun Palloseuraan Tampereen Tapparasta kahden vuoden sopimuksella. Kaksinkertainen Suomen mestari vahvistaa Seuran takalinjaa. Helsinkiläislähtöinen 28-vuotias puolustaja on voittanut urallaan myös Champions Hockey Leaguen mestaruuden.

”Hyvillä fiiliksillä Tepsiin, perinteikäs seura ja hieno kaupunki. Hienoa tulla Turkuun ja liittyä osaksi TPS-perhettä!” Jürgens kertoo.

Casimir Jürgens on edustanut Liigassa Tampereen Tapparan lisäksi Lahden Pelicansia. Ensimmäisellä Liiga-kaudellaan 2017-2018 puolustaja murtautui Suomen maajoukkueeseen ja Leijonissa Jürgens on esiintynyt yhteensä yhdeksässä ottelussa. Liigassa runkosarjaotteluita on kertynyt 269 (24+54=78) ja pudotuspelejä 42 (3+13=16).

”Olen yleispuolustaja. Se on ensisijainen työni – estää vastustajan maalinteko. Pyrin tietenkin myös mahdollisimman paljon auttamaan omaa joukkuettani hyökkäyksessä,” Jürgens kuvailee itseään.

Puolustajan sopimus astuu voimaan 1.8.2023. Sopimus sisältää ulkomaanoption.

Kausikortit myynnissä viimeistä päivää alennushinnoin. Tartu siis Early Bird-tarjoukseen ja suuntaa kausikorttiostoksille TÄÄLTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit