Kausikortit Early Bird-hintaan vielä huomenna!

Early Bird -tarjous päättyy 31. toukokuuta

Nyt jos koskaan on aika suunnata kausikorttiostoksille, sillä tarjoushintaisten kausikorttien myynti loppuu huomenna, keskiviikkona 31. toukokuuta.

Kausikortilla varmistat oman paikkasi Gatorade Centeristä runkosarjan jokaisessa kotikamppailussa. Kausikorttilaisena olet oikeutettu myös seuraaviin etuihin: 10 % alennus TPS Shopista kotiotteluiden yhteydessä, ilmainen matsibussi pelipäivinä, etuosto-oikeus Locker Room Salessa sekä pudotuspeleissä. Tämän lisäksi olet oikeutettu osallistumaan kauden aikana järjestettäviin kausikorttilaisten omissa tapahtumissa.

Kausikorttikaupoille täältä!

Mikäli sinulla on ollut kausikortti edellisellä kaudella, etkä ole lunastanut paikkaasi, vapautetaan se julkiseen myyntiin 1. kesäkuuta.

Mutta ei hätää, sillä kausikortin uusiminen on helppoa:

  • Lippupiste lähettää kaikille viime vuoden kausikorttilaisille laskun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi myös tulevalla kaudella. Laskussa on automaattisesti huomioitu mahdolliset pudotuspelihyvitykset. Maksun tulee näkyä meillä viimeistään 1. kesäkuuta.

  • Kausikortin uusiminen onnistuu helposti myös HC TPS:n verkkokaupassa (tps.lippu.fi)

  • HC TPS:n toimisto palvelee Gatorade Centerissä maanantaista perjantaihin klo 9–15. Toimistolla pystymme ottamaan vastaan myös kulttuuriedut (virike, smartum, edenred, epassi).

Et tarvitse uutta kausikorttia, vaan aktivoimme olemassa olevan kausikorttisi automaattisesti.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit