Taistelu jatkuu!

Palloseura siirsi ratkaisun torstaihin.

TPS-Ässät 2-1 (0-0, 0-1, 2-0)

Tiistaina Gatorade Centerissä oli luvalla sanoen kaikki pelissä. Porin Ässät oli maanantain voiton siivittämänä ottelupallotilanteessa ja vain voitto kelpasi mustavalkoisille kauden jatkumiseksi. Odotettavissa oli edellisen kohtaamisen tapaan kiivas näytös ja ilta osoitti, että odotukset eivät olleet virheelliset.

Palloseura aloitti maalin metsästämisen toden teolla jo alkuminuuteilla. Kovasta painostuksesta ja kiekonhallinnasta huolimatta kiekko ei löytänyt tietään Ässä-maalia vartioineen Niklas Rubinin selän taakse. Myöskään vierasjoukkue ei pystynyt muutamasta paikastaan huolimatta 0-0-tilannetta murtamaan ja erätauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Maalia saatiinkin odottaa aina toisen erän puoliväliin, mutta mustavalkoisesta näkökulmasta se tehtiin väärään päätyyn. Seuran kannalta epäonninen laitakimmoke päätyi Ässien Dominic Turgeonin lapaan ja tämä siirsi vierasjoukkueen 0-1-johtoon. Seura ei yrityksistään huolimatta onnistunut tasoituksessa ja enempää maaleja ei erässä tehty.

Kolmas erä oli tekevä kaiken uudeksi. Palloseura pääsi pelaamaan toistuvasti ylivoimalla ja ajassa 52:13 Aarne Intonen laukoi kiekon ässämaaliin tasoittaen ottelun tilanteeseen 1-1. Neljää minuuttia myöhemmin Jonne Tammela seurasi Intosen esimerkkiä ja siirsi Seuran johtoasemaan. Kummankin ylivoimamaalin syöttäjinä meritoituivat Mikael Pyyhtiä sekä Antti Tuomisto.

Enempää maaleja ei tarvittu ja Turun Palloseura tasoitti voitollaan ottelusarjan tilanteeksi 1-1. Ottelusarjan voittaja ratkaistaan torstaina Porissa klo 18:30 alkavassa ottelussa.