Kolme pistettä Porista

Seuralle paljon tärkeitä onnistumisia.

Ässät-TPS 0-5 (0-4, 0-1, 0-0)

Turun Palloseura kohtasi laskiaissunnuntain päiväpelissä Porin Ässät. West Areenalle joukkueet luistelivat peräkkäisiltä sarjasijoituksilta ja tästä johtuen kyseessä oli ultimaattisen kova taisto. Isoista pisteistä pelattiin ja isot pisteet olivat vain ja ainoastaan mustavalkoisten mielessä. Mikään muu vaihtoehto ei tullut kysymykseenkään kuin vain ja ainoastaan voitto.

Turun Palloseura luisteli Porin Isomäkeen allaan kaksi suoraan sanoen kehnoa esitystä ja padan vieraana oli mahdollisuus kasvojen pesuun. Runkosarjan lopun häämöttäessä oli reagoinnin paikka ja se tapahtui. Seura latasi ensimmäiseen erään neljä täysosumaa ja laittoi kotijoukkueen välittömästi selkä seinää vasten. Maalintekijöinä järjestyksessään Kasper Koskinen, Aarne Intonen, Viljami Marjala ja Arttu Ilomäki.

Isolla sykkeellä otteluun tullut mustavalkoinen puhuri pyyhki yli pataljoonan ja toisen erän alun Aleksi Anttalaisen maali oli viimeinen silaus laskiaissunnuntain näytelmään. Suuri kiitos 0–5 -loppulukemien kauneudesta kuuluu myös Palloseuran maalilla erinomaisen nollapelin pelanneelle Lassi Lehtiselle.

Se mitä Porin Isomäestä lähdettiin hakemaan, otettiin. Mitään ei ole kuitenkaan vielä voitettu, vaikka tuliaisiksi Porista tarttuikin kolme pistettä. Taistelu jatkuu ensi viikolla ja sivu on käännettävä heti huomenna, kun uusi viikko ja runkosarjan viimeiset pistetaistot lähenevät. Taistelu pudotuspelipaikasta kiihtyy ja tiistaina Seuran käsittelyyn saapuukin Hämeenlinnan Pallokerho