Ei tuliaisia Turkuun

Patrikainen nollasi mustavalkoiset

Pelicans-TPS 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)

Turun Palloseura kohtasi torstai-illassa Lahden Pelicansin Isku Areenalla. Jaossa oli erittäin isot pisteet, sillä kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan. Pelicansin vieraaksi luisteltin sarjataulukon kahdeksannelta sijalta ja tiedossa oli kova haaste pelikaanien vieraana.

Kiekon pudottua jäähän, kova haaste muuttui realismiksi, kun kotijoukke laittoi luistinta liikkeelle lahtelaisyleisön tukemana. Eikä aikaakaan, kun kotiyleisö sai todistaa avausmaalia. Reilun kahden minuutin kohdalla turkoosit siirtyivät 1-0 johtoon Sakke Hämäläisen toimesta.

Ensimmäinen erä kirjattiin kotijoukkueelle 1-0 ja toisessa erässä Pelicans iski kahta kauheammin mustavalkoisten kimppuun. Toisen 20-minuuttisen aikana Jasper Patrikainen sai olla rauhassa, mutta vastavuoroisesti toisessa päässä tapahtui. Pelicans iski kaksi maalia ja pakotti Seuran vaihtamaan Lassi Lehtisen Eetu Anttilaan.

Kolmas erä ei tuonut muutosta vallitsevaan tilanteeseen. Ensimmäistä erää mukaillen kotijoukkue teki yhden maalin ja mustavalkoisten sarake jäi maalien osalta tyhjäksi. Loppulukemat Lahden torstai-illassa kirjattiin varsinaisen peliajan lopuksi 4-0.