Seura aloitti viikon voitolla!

TPS kaatoi JYPin tasapainoisen esityksen jälkeen.

TPS-JYP 3-1 (0-1, 1-0, 2-0)

Turun Palloseuran tärkeä viikko käynnistyi tiistai-illan hurmoksessa tärkeällä kotivoitolla.

TPS pehmitti vieraana pistäytyneen Jyväskylän JYPin maalein 3–1 ja tiukensi otettaan taistelussa kevään pudotuspelien kotiedusta.

Vieraat aloittivat kuitenkin maalien tekemisen Gatorade Centerin tiistaissa. Robert Rooba leimasi Jyväskylän ylpeyden johtoon ajassa 11.58. Näillä lukemilla siirryttiin myös erätaukoviihteen pariin.

Toisessa erässä Seura tasoitti taiston Aarne Intosen ylivoimamaalilla. Syöttöpisteet ikuistettiin Valtteri Pullin ja Michael Dal Collen tilastoihin.

Myös JYPillä oli ottelun toisessa erässä useita avopaikkoja muuttaa illan voimasuhteita ja energiakenttiä, mutta vieraat eivät onnistuneet kuitenkaan enempää Lassi Lehtistä kiusaamaan.

Kolmannessa erässä TPS lisäsi kaasupolkimen poljentaa ja otti kenttätapahtumat tositarkoituksella haltuunsa.

2–1-osuma syntyi Arttu Ilomäen onnistuessa Niklas Arellin hunajaisesta tarjoilusta.

Illan viimeisestä ja 3–1-maalista vastasi erittäin hyvään pelilliseen tekemiseen kauden edetessä puhjennut Dal Colle.

Seura nousi voitollaan tasapisteisiin sarjassa neljäntenä olevan Lahden Pelicansin kanssa.

Turkulaisten ottelut jatkuvat jo huomenna keskiviikkona Hämeenlinnassa.