TPS taipui rankkareilla

Turkulaisten johtoasema valui
jälleen käsistä.

TPS-Pelicans 3-4 vl. (1-0, 1-2, 1-1, 0-0, 0-1)

Turun Palloseuran vuoden ensimmäinen kotiottelu tuotti Seuralle yhden sarjapisteen.

Kahden maalin johtonsa menettänyt TPS taipui Lahden Pelicansille lopulta voittolaukauskilpailussa maalein 3-4.

Seura siirtyi ottelussa kahden maalin johtoon. Maalintekotehtävissä onnistuivat avauserässä Aleksi Anttalainen ja toisessa erässä lisää löylyä uransa ensimmäisellä Liiga-osumallaan kihauttanut Kasper Koskinen.

Kahden maalin johto suli kuitenkin kuin lumet Varsinais-Suomesta ennen joulupyhiä.

Pelicans tasoitti ottelun Tyler Kelleherin ja Toni Utusen maaleilla.

Päätöserässä Pavol Skalicyn 3-2-osuma herätti odotusta kotivoitosta, mutta Pelicans tasoitti ottelun ylivoimalla Lukas Jasekin onnistumisella kolmannen erän puolivälissä.

Maaliton jatkoaika venytti ratkaisun voittolaukauskilpailuun. Siinä ainoan onnistuneen suorituksen esitti Pelicansin Joni Ikonen – ja kaksi sarjapistettä lensivät pelikaanin siipien suojassa Salpausselän radiomastojen juurelle.

TPS:n ottelut ja kolmen pisteen jahti jatkuu lauantaina Oulun Raksilassa Kärppien vieraana.