Seuralle neljäs voitto putkeen!

TPS kaatoi SaiPan pitkän kaavan kautta.

TPS-SaiPa 4-3 VL. (2-0, 0-2, 1-1, 0-0, 1-0)

Turun Palloseura raapi perjantai-illan päätteeksi neljännen peräkkäisen voittonsa Liigassa. Tällä kertaa sarjataulukkoon lisättiin mustavalkoisille kaksi pistettä, turkulaisten kaadettua sitkeän urhean Lappeenrannan SaiPan maalein 4–3.

TPS otti kenttätapahtumat haltuunsa välittömästi ottelun alkuhetkillä. Antti Tuomisto tulitti kotijoukkueen johtoon vain 34 sekunnin tutustumisen jälkeen.

Aktiivinen kotijoukkue sai lisäpalkintoa ponnistelustaan ajassa 18.07, jolloin Aleksi Anttalainen tykitti kauden avausmaalinsa.

Toiseen erään luisteli kuin uudesti luistimensa teroittanut ja juomapullonsa täyttänyt SaiPa. Tämän lopputuotteena lappeenrantalaiset tasoittivat ottelun reilun kolmen minuutin pelaamisen jälkeen.

Energisyys oli tasoituksen jälkeen voimakkaasti läsnä vieraiden pelaamisessa eikä TPS päässyt avauserän tapaan määräämään ottelun kulkua.

Kolmannessa erässä jatkui jälleen TPS-pakiston vahva esiinmarssi. Tällä kertaa maalia tuuletti kultakypärän vastuulla Valtteri Pulli.

Sitkeä ”Idän ihme” puristi kuitenkin ottelun tasoihin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla ja niinpä ratkaisua puristettiin kasaan jatkoajankin jälkeen voittolaukauskilpailussa.

Voittolaukauksissa nähtiin vain yksi onnistunut suoritus, josta vastasi TPS:n Mikael Pyyhtiä. Samalla sinetöityi Seuran neljäs peräkkäinen voitto.

Perjantain jälkeen saapuu lauantai, muttei suinkaan mikä tahansa lauantai. Hannu Jortikan kunniaksi järjestettävä Legendottelu kutsuu kaikki mukaan kiittämään valmentajalegendaa urotöistä suomalaisen ja turkulaisen urheilukulttuurin eteen.

Ovet lauantain kerran elämässä -tyyliseen spektaakkeliin aukeavat klo jo klo 15. Jortikan juhlaseremoniat käynnistyvät puolestaan klo 16.15.

Tämän jälkeen on vuorossa TPS:n ja Ässien takuuvarmasti tulikuuma lauantaisauna.

Osta lippusi lauantain elämykseen tästä!