IFK tyly vieras Seuralle

Helsingin IFK haki työvoiton Turusta

TPS-HIFK 0-3 (0-0, 0-1, 0-2)

Perjantai-iltana Seura isännöi Helsingin IFK:ta. Kamppailu oli viikon toinen ja mustavalkoiset luistelivat Gatorade Centerin jäälle allaan kotivoitto keskiviikolta Oulun Kärpistä. Kuumassa arkiviikon päättävässä taistossa tarkoitus oli jatkaa pisteiden keräystä, mutta Ville Peltosen HIFK:lla oli sanansa sanottavana turkulaisyleisön edessä.

Ottelun ensimmäinen erä päättyi maalittomana ja avausmaalia jouduttiin odottamaan aina toisen erän puoliväliin asti. Ajassa 28.39 HIFK:n Otto Paajanen teki ylivoimalla kamppailun ensimmäisen ja osuman ansiosta vierailijat pääsivät toiselle erätauolle johtoasemassa.

Ottelun kolmannessa erässä HIFK:n Eetu Koivistoinen vastasi maaleista. Ensin ajassa 47.53 ja seuraavan kerran, kun ottelua oli jäljellä 48 sekuntia. Viimeinen osuma syntyi tyhjään maaliin ja sen seurauksena loppulukemat Gatorade Centerin perjantai-illassa kirjattiin numeroin 0–3.

Turun Palloseuran maalilla Lassi Lehtinen kirjautti jokaisessa erässä 12 torjuntaa. Koko ottelussa tilastoihin kirjattiin nuorelle veräjänvartijalle yhteensä siis 36 koppia.

Palloseuran taistelu pisteistä jatkuu heti huomenna, kun Mikkelin Ikioma Areenalla Jukurit isännöi mustavalkoisia.