Seuraa saunotettiin Raumalla

Lukko pesi ja löylytti turkulaisia kuuden kerrostaloyhtiön saunavuoron voimalla.

Lukko-TPS 6-0 (2-0, 2-0, 2-0)

Jos oli perjantai-ilta täynnä Turun Palloseuran hurmosta, niin lauantai-illan osalta hurmoksella ja Turun Palloseuralla oli saman verran yhteistä kuin saunavuorolla ilman kiuasta.

Kiukaasta puheenollen: Lukon kiuas kuumeni illan edetessä pisteeseen, jossa Seura etsi nopeinta reittiä ylälauteilta viilentävän suihkuveden alle.

Avauserä antoi viitteitä siitä, että joukkueena tukena jälleen kerran olleiden TPS-Kannattajien illasta katsomossa tulisi tuskallinen todistajan rooli isäntäjoukkueen tarjoamasta kyydityksestä.

Ja niinhän siinä kävi. Aktiivinen, nälkäinen sekä energinen kotijoukkue ja vastapainoksi ujohkolla otteella kaukalossa tarkkaillut vierasjoukkue.

Avauserän jäljiltä tämä tarkoitti tulostaululle 2–0-lukemia.

– Kyllä me teimme sellaisia virheitä, jollaisia ei vaan voi tehdä. Ja niistä sitten rokotettiin ihan kunnolla, myönsi TPS:n valmennuksesta Ari Moisanen tutun rehelliseen tyyliinsä.

Rehellinen oli myös toinen erä joukkueiden illan suoritustason osalta. Lukko nosti entisestään aktiivisuuttaan eikä vastaavasti Seuran päässyt avauserää paremmin pelin päälle.

Turkulaisten maalilla pelannut Eetu Anttila ohitettiin toisessakin erässä kahdesti.

Kolmas erä ei korjannut turkulaisten kohdalta jo kohtalon kirjoihin kaiverrettua lopputulosta, jossa vierasjoukkueelle ei ollut varattu kuin korkeintaan pöytäkirjamerkintä Liiga-ottelusta Raumalla.

Lukko iski kahden avauserän tapaan kaksi osumaa Anttilan taakse ja Rauman syksyinen ilta oli saanut loppulukemansa 6–0.

– Tällaisen pelin jälkeen on turha selitellä mitään. Perseelleen meni ja sen tietävät kaikki. Katseet ensi viikon kolmeen otteluun ja eteenpäin, linjasi Moisanen.

TPS pelaa ensi viikolla Jyväskylässä, Kouvolassa ja lauantai-iltana Turussa jälleen Lukkoa vastaan.