TPS U20 hunajaiseen voittoon

Seura kellisti TuTon maalein 6-0.

Paikallisväännön alku oli hieman tunnusteleva. Alkutahdit kamppailulle löi vajaan neljän minuutin pelin jälkeen Seuran Emil Hemming. TuTo pääsi kokeilemaan tasoitusta ylivoimalla Väinö Sirkiän istuessa jäähyllä, mutta Seura kesti. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Palloseuran 1-0 johdossa.

Toinen erä mentiin Seuran komennossa. Peli pyöri TuTon päädyssä ja jälkimmäisellä puoliskolla heilui verkko. Ensin Eemeli Saaren napakka rannelaukaus löysi tiensä ohi TuTon Arvo Konttilan. Hetkeä myöhemmin Robin Keihäs ohjasi Sisu-Petteri Lehtosen laukauksen verkon perukoille. Kolmanteen erään lähdettiin Seuran 3-0 johdossa.

Seuran peli oli nousujohteista ja urut aukesivat kolmannessa. Aaron Hakala vei Palloseuran 4-0 johtoon. Hetkeä myöhemmin Sisu-Petteri Lehtonen lisäsi taululle 5-0. Illan näyttävimmästä suorituksesta vastasi Palloseuran Viljami Marjala, kun mies taiteili 6-0 maalin läpiajosta. Vaikean ensimmäisen erän jälkeen Seura nappaa Turun paikallisesta vakuuttavan 6-0 voiton.