TPS U20 kaatoi Karhu-Kissat

Lopputulos Gatorade Centerin perjantai-illassa 4-2.

TPS U20 - Karhu-Kissat U20 4-2 (3-1,1-0, 0-1)

Perjantai-illan jännitysnäytelmä starttasi tasaisissa merkeissä. Avauserän edetessä Palloseura otti pelin hallinnan ja ensimmäinen maali näki päivänvalon reilun yhdeksän peliminuutin kohdalla, kun puolustaja Eemeli Saaren laukaus löysi tiensä verkon perukoille.

Lisää oli luvassa hetkeä myöhemmin, kun Seuran Viljami Marjala siirsi isännät 2-0 johtoon. Viulu soi avauserässä vielä kolmannen kerran Aaron Hakalan toimesta. 3-0 maalin jälkeen peli muuttui fyysisempään suuntaan. Karhu-Kissat tuli peliin mukaan ajassa 14.15 Mikko Jauhiaisen osumalla. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Seuran 3-1 johdossa.

Toinen erä alkoi Palloseuran komennossa. Toista erää oli menty vajaa viisi minuuttia, kun joukkueen kapteeni Väinö Sirkiä viimeisteli upean vastahyökkäyksen päätteeksi taululle 4-1. Karhu-Kissat pääsi kokeilemaan kavennusmaalia ylivoimalla, mutta tolppaa lähemmäksi ei vierasjoukkue toisessa erässä päässyt. Kolmanteen mentiin isäntien johdossa 4-1.

Kolmannen erän puolessa välissä Karhu-Kissat tuli kahden maalin päähän, mutta tämän jälkeen loppu oli pelailua. Seura nappasi lopulta kolme pistettä Gatorade Centerin perjantai-illassa maalein 4-2.