EV Zug jätti Seuran nollille

CHL-viikonlopun tuloksena
voitto ja häviö.

TPS - EV Zug 0-4 (0-1, 0-2, 0-1)

Turkulaiset kohtasivat viikon päätteeksi CHL-kauden toisessa kamppailussa sveitsiläisen EV Zugin. Palloseura lähti otteluun voittokannassa, sillä perjantain CHL-avauksessa slovenialaisseura Olimpija Ljubljana kaatui numeroin 3-2.

TPS:n ja EV Zugin välinen taisto alkoi odotetun vauhdikkaissa tunnelmissa. 0-0 tasatilanne rikkoutui jo seitsemännellä peliminuutilla, kun vierasjoukkueen Top Scorer -paitaa kantanut Niklas Hansson yllätti viivalaukauksella TPS-maalia vartioineen Lassi Lehtisen. Maalin syötöt kirjattiin Livio Stadlerin ja Jokereistakin tutun Brian O’Neillin nimiin.

Palloseura pääsi yrittämään tasoitusmaalia ylivoimalla vielä erän lopussa. Tilanne pysyi kuitenkin muuttumattomana ja erätauolle siirryttiin sveitsiläisten 0-1 johdossa.

Toisessa erässä EV Zug hyppäsi kuskin paikalle ja painostus oli kovaa. Ajassa 26:23 vierasjoukkueen Nico Gross laukoi kiekon maaliin. Vain neljä minuuttia myöhemmin sveitsiläiset tarrasivat johtoon entistä tiukemmin, kun ensimmäisessäkin maalissa mukana ollut Livio Stadler siirsi vierasjoukkueen 0-3 johtoon.

Maalin jälkeen kotijoukkueen maalille luisteli Eetu Anttila, joka venyi toisen erän toisella puoliskolla useaan mainioon torjuntaan. Erätauolle siirryttiin vierasjoukkueen 3-0 johdossa.

Kolmannessa erässä Palloseura pääsi todenteolla jahtaamaan kavennusta vierasjoukkueen istuessa toistuvastu jäähyaitiossa. Lukuisista mahdollisuuksista huolimatta kotijoukkue ei kuitenkaan pystynyt kaventamaan. Lopulta, ajassa 59:16 vierasjoukkueen Lino Martschini laukoi kiekon tyhjään maaliin ja varmisti voiton sekä loppulukemat 4-0 sveitsiläisille.

Palloseuran pelit CHL-kaukaloissa jatkuvat heti ensi viikolla. TPS kohtaa ensin torstaina Sloveniassa Olimpija Ljubljanan ja heti lauantaina Sveitsissä EV Zugin. Voit seurata otteluita Cmoren välityksellä.